Økonomisk rådgivning

“NOGET AF DET BEDSTE VI HAR GJORT…

…er at lægge vores regnskab og lønservice i hænderne på Dansk Retail Services. Til at begynde med, tænkte vi det som en ekstra omkostning, vi er dog blevet meget klogere i dag. Vi får en super service, aldrig mindre end vi forventer. Vi har fået en kæmpe frihed, den frihed bruger vi blandet andet til at fokusere på mersalg og på vores kunder. Vigtigst af alt har vi gennem sparring og dialog, samt løbende rapportering, fået et bedre overblik over vores forretning. Derfor er Dansk Retail Services i dag vores vigtigste samarbejdspartner.”

Morten Weise

Indehaver, Shell Kalundborg

VI GIVER DIG PROFFESSIONEL
RÅDGIVNING OG SPARRING

Vælger du Dansk Retail Services som din samarbejdspartner, er du garanteret økonomisk rådgivning som en ekstra service. Vi har stor erfaring i alle typer operationelle udfordringer i en virksomhed og baseret på en varieret kundebase, ved vi, hvad der er ”best practice” på hovedparten af alle områder i din forretning. Dansk Retail Services´ kundebase består i dag af et bredt udvalg af brancher, heriblandt retail-, detail-, engros-, håndværker- og restaurationsbranchen. Vi er altid klar på at tilgå nye brancher, og vi bestræber os på at udvikle samarbejdet i et tempo, der tilsikrer den optimale kvalitet og service for dig som kunde. Som kunde vælger du selv, hvilke områder Dansk Retail Services skal være din samarbejdspartner på – desto flere områder af din forretning vi servicerer, desto større udgangspunkt har vi for at give den mest optimale rådgivning for din forretning.

Få hjælp med økonomisk rådgivning

Vores rådgivning kan inkludere:

  • Marginanalyser
  • Lønprocenter
  • Normbemanding/normomkostning per kategori
  • Brugen vs. Prisen på en omkostning

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Er du ikke allerede kunde, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – Vi er sikre på, at vi med vores viden og overblik, kan bidrage positivt til din bundlinje.