Om os

VORES VÆRDIER

Hos Dansk Retail Services har vi vores kunder i fokus på alle tidspunkter. Ud fra vores mangeårige erfaring bestræber vi os på at tilbyde ydelser, der er med til at optimere vores kunders virksomhed samt kvalitetsløsninger, der kan være med til at højne effektivitetsniveauet. Dansk Retail Services er stiftet i 2005, og er ejet af Jørgen Callesen, der sammen med resten af teamet sætter en ære i at skabe et gensidigt tillidsforhold mellem os og vores kunder. Dansk Retail Services består i dag af tre primære afdelinger – systemudvikling og support, regnskabsservice og lønadministration, der samarbejder tæt på tværs af virksomheden.

Hos Dansk Retail Services lever vi efter vore elementære værdier, internt såvel som eksternt. Vi vægter tillid og tryghed, høj kvalitet og personligt engagement meget højt. Disse leveregler kommer til udtryk i vores 3 T´er.

Tolerance

Med tolerance og personligt engagement tilsikrer vi os, at der altid er en stor åbenhed og modtagelighed for nye tanker, særprægede idéer og særprægede personer.

Talenter

Vi skaber et miljø, hvor folk gerne vil være. Med vores talenter skaber vi gode resultater, og tiltrækker ligeledes andre talenter.

Tæthed

Igennem vores tætte samarbejde, internt og sammen med vores kunder, sørger vi for, at der altid er plads til at udveksle idéer gnidningsfrit med plads til åbne dialoger og diskussioner.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Hos Dansk Retail Services tilbyder vi løsninger, der er tilpasset specielt til din virksomhed. Gennem samarbejde ønsker vi at sammensætte de helt rette løsninger til dig, så vi på den måde kan optimere din virksomhed, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kontakt os i dag og hør mere.